Snöskottning

Snöplogning i Södra Stockholm

Våren 2017 levererades våra senaste Kubota lastmaskiner och vi har kapacitet att åta oss ett par uppdrag till i Södra Stockholm.

Snöröjningsmaskiner

Vi har allt från 800kg minlastare från Finska Avant till 6tonsmaskiner från Kubota.

Hur går snöröjningen till?

Förutom de snösensorer vi har i Södra Stockholm så verkar vi själva här och har full kontroll över snömängden. Normalt avtal är 5-7 cm snö och vi garanterar att det plogas bort inom 12-24timmar beroende på typ av avtal. De flesta kunder har 24 timmarsavtal. Vid ett normalt snöfall är grundtanken att om det inte är plogat när du åker till jobbet så ska det i alla fall vara det när du kommer hem.

Som en ytterligare trygghet för dig an vänder vi oss av ett rapporteringssystem där du som kund kan se både när vi varit hos dig samt hur mycket sand vi lämnat. Vår vinst i rapporteringssystemet ligger i att vi kan planera våra arbeten och vi har även kontroll på var vi senast lämnade snöhögar och t. ex. om vi behöver fylla på sand.

Priser snöröjning i Södra Stockholm

De flesta av våra kunder uppskattar det fasta säsongspris vi erbjuder. Man betalar alltså ett fast pris per säsong oavsett snömängd och hur mycket sand vi behöver. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar och det är lätt att sätt budget för snöröjning när man anlita oss. Avtalen varierar mellan 10 000kr och 150 000kr per säsong.

Kontakt snöröjning Södra Stockholm

I Södra Stockholm ringer du 08-551 116 80 du kan även använda formuläret så kontaktar vi dig!

Bilder på några av våra maskiner

Kubota med vikplog
Det här är en Kubota på lite över 3ton. Den kan agera både som plog på bilden men även som en lastare och flytta snöhögar. Bilden är från Enskede 2017 hos Brf Palsternackan.
Kubota med släp och planerskopa
En liten maskin på lite över 1,5ton. Den här har lastarm och planerskopa som klarar över 600kg snö. Bilden visar även ett släp vi sandar med. Bilden är från Vendelsö 2017 hos Brf Liljan.

 

Avant 220 med vikplog
Vår minsta maskin! Lilla Hulken väger mindre än 800kg och lämpar sig bäst för de röjningsarbeten som ligger i gråzonen mellan maskinskottning och handskottning. Lämplig på trånga utrymmen.

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss om Snöskottning

Snöskottning i Stockholm 08-551 116 80
(Vi arbetar enbart i Södra Stockholm med denna tjänst)

Du kan även använda formuläret nedan för att kontakta oss, vi försöker alltid kontakta dig inom 4 timmar.